1 Nisan 2016 Cuma

BB Kremler : Estee Lauder BB Day Wear SPF 35

Neredeyse dört mevsim sıcak, güneşli ve nemli bir şehirde yaşıyorsanız, cildinize çok dikkat etmeniz gerekir. Hele ki benim gibi akne tedavi görmüşseniz, kullandığınız yüz ürünleri çok kaliteli olmalı.

Kozmetik ürünlerinde bir marka olan Estee Lauder 'ı tercih etmememin sebeplerinden birisi de budur.

Ürünümüz, Estee Lauder BB Kremi


35 faktörlü güneş koruma özelliği taşıyan bu BB krem, piyasada bulunan bir çok BB krem gibi değil. Daha çok kapatıcı özelliği olan, cildi nemlendiren ve uzun süre ciltte kalan bir ürün. Ürün 'day wear' özelliğini sonuna kadar vermekte. 


Her ne kadar bilindik BB kremlerin cildi nemlendirdiği söylense de, cildim karma olmasına karşın, her zaman bir kuruma ve yer yer dökülme hissediyordum. Ancak bu ürün de kesinlikle böyle bir sorunla karşılaşmadım. Yani cildimi nemlendirip hastalıklı göstermedi. Aksine doğal görüntüsü ile kendimi rahat hissettirdi.


Ton farklılıklarını da ortadan kaldırdığı için cildim fresh görüntüsünü hiç kaybetmedi. Ben bu ürünü aldığımda, bronz olduğum için daha koyu tonunu tercih etmiştim. Kesinlikle yeniden alacağım bir ürün. Her ne kadar boyut olarak fiyatına göre küçük görünse de maşallah çok bereketli çıktı, hala kullanılabilir durumda. 

Ben bu ürünü indirim döneminde 30 liraya almıştım ancak ürünün gerçek fiyatı 116 lira. Siz de indirimleri takip ederseniz uygun fiyatlara  alabilirsiniz.

Tertemiz bir cilt için...

M.

2 yorum:

  1. benimde cildim sizin cildiniz gibi indirimleri takip ediyorum :)bu arada blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takibe aldım bloğuma da bekliyorum.sevgiler :) http://efsaninseruveni.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öncelikle hoşgeldin :) ve sonrasında indirim olmazsa olmaz zaten, ben de sizi takibe aldım.

      Sil