19 Nisan 2016 Salı

Cilt Bakımı : Yves Rocher Arındıran Işıltı Veren Kayısı Özlü Peeling

Haftada bir iki kez yüzüme peeling uygulayan biri olarak bu zamana kadar çok fazla peeling denediğimi söyleyebilirim. Bir kaç yıldır öğrendim ki; daha önceleri  bilinçsizce kullandığım peelingler cildimi temizlemek yerine tahriş ediyormuş. Çok sert yapılı peelingler tercih etmememiz gerekiyormuş meğer.

Konumuz cilt temizliği olduğuna göre son bir kaç aydır kullanıp çok memnun kaldığım Yves Rocher'ın kayısılı peelinginden bahsedeyim size. Adını sıkça duyduğum, kullananların övgüyle bahsettiği bu ürün gerçekten ilk kullanışımda farkını hemen hissettirdi. Bir kere cildimi hiç kurutup tahriş etmedi. Uyguladıktan sonra yüzümü yıkadığımda sanki nemlendirici sürmüş etkisi bıraktı.


Ürün kremsi yapıda, içindeki granüller orta sertlikte. Kayısı çekirdeği özleri içeriyor. Kokusu harika,yüzünüzde mis gibi meyve kokusu bırakıyor. Ben ürünü genelde haftada bir iki kez duşta uyguluyorum.Hassas bir cildiniz varsa gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Ürün 50 ml.fakat çok az miktar yeterli olduğu için uzun süre kullanabiliyorsunuz. Fiyatı 16.90 lira ancak indirimleri takip ederseniz tabi ki daha uygun fiyata alabilirsiniz.

Ö.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder