2 Nisan 2016 Cumartesi

Kişisel Bakım : Yves Rocher Argan Yağı Serisi Duş Yağı

Daha önceki yazılarımda bahsetmiştim size neredeyse dört mevsim sıcak olan bir şehirde yaşadığımdan. Öyle ki bu güzelim bahar ayları bir anda geçip yerini kavurucu sıcaklara bırakacak yakın zamanda. Sıcak da öyle böyle değil, günde neredeyse 3-4 kez duş aldırıyor insana. Hal böyle olunca da pratik ürünler kullanmak gerekiyor.

Yves Rocher markasından geçtiğimiz aylarda yapmış olduğum alış veriş sonrası hediye edilen Argan Yağı Serisi Duş Yağını yenilerde kullanma fırsatı buldum.


Kesinlikle harika bir ürün. Duşta suyla birleştiğinde duş jeli gibi olmasa da hafif köpüren bir yağ. Öyle vıcık vıcık yağlı bir his bırakmıyor. Daha çok nemlendirme özelliğine sahip. Tam da bahsettiğim pratikliği sağlıyor. Hem duş jeli hem de vücut yağı bir arada. Kokusu da hafif ve çok hoş. Duştan çıktığınızda teninizde kalan ama sizi rahatsız etmeyen bir koku diyebilirim.Yaz aylarında bu ürünü sık sık kullanacağım bu gidişle. Kremlenmeye vakit bulamadığınız ya da üşengeç olduğunuz zamanlar için çok ideal bir ürün. Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.

Ürün 100ml. şişede. Şişesi de çok estetik olmuş bence. Bana dediğim gibi alışveriş sonrası hediye edildi. Fiyatı 27.90 lira. İndirimleri takip ederseniz daha uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Bol güneşli,bol gülüşlü günlerimiz olsun :)

Ö.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder