12 Nisan 2016 Salı

Cilt Bakımı : Pretty Perfect Yenileyici Göz Altı Rolonu

Yoğun çalışmaktan ve uzun süre bilgisayar kullanmaktan dolayı, gözlerimin mahvolduğunu biliyorum. Hele ki bazı günler, sabah yataktan yorgun uyanıp göz altı morluklarından muzdarip oluyorum. Bunu engellemek için kullandığım bir çok kapatıcım var, ancak cildimi temizledikten sonra kullanmak ve yıpranan göz altlarımı canlandırmam gerek. Bunun için de uzun süredir kullandığım bir ürünü sizinle paylaşmak istedim.

Pretty Perfect Rejuvenating Eye Roll On / Yenileyici Göz Altı Rolonu


İçerisinde kafein, B5 ve panthenol içeren bu ürün, ilk kullanıldığı anda göz altlarınıza rahatlatıcı bir etki yaratıyor. Ürünün yenileyici etkisi olduğu söyleniyor ancak bunu bu kadar kolay söylemek açıkçası mümkün değil. Göz altlarında yorgunluktan oluşan morlukları azaltmasının sebebi ise içerisinde bulunan maddelerin buz etkisi yaratması.


Bazı bloglarda ve ürün yorumlarında uzun süreli kullanımlardan sonra yenileyici özelliği sayesinde bu ürünün kırışıklık azalttığı iddia edilse de, iddiadan öteye geçecek bir ürün değil, bu net. Zaten bu ürün de bu amaçla piyasaya sürülmedi ancak yenileyici olması, içinde kafein bulunması en azından sizi rahatlatabilir.

Ürünün belki de en kötü özelliği, bir süre sonra ürünün katılaşarak yapış yapış hale gelmesi. Bu durumda yenisini almakta fayda var diye düşünüyorum. Ürün fiyatı 6.95 lira olup sadece yorgun günlerde bile uygulamak için alınabilir. Gratis mağazalarında bulabilirsiniz.

Sevgiyle kalın.

Ü.

6 yorum:

  1. Peki antialerjik mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim gibi alerji hastasında alerji yapmadı sevgili Adsız.

      Sil
  2. Çok uygun fiyatlıymış gittiğimde bir bakacağım:))

    YanıtlaSil
  3. Uygun fiyatlı olması sebebiyle çok fazla beklentiye girmeden sadece yorgun günlerde kullanmk için alabilirim. Teşekkürler paylaşımın için ♥

    YanıtlaSil