5 Nisan 2016 Salı

Asetonlar : Watsons Asetonsuz Aseton

Sanırım çoğu kadının en çok yaşadığı sorunlardan birisi özene bezene baktığı tırnaklarının bir anda kırılması ya da soyulması. Özellikle benim gibi koyu renk oje kullanmayı seviyorsanız, sonrasında ojeyi çıkarmak ya tırnaklarınıza zarar vermenize ya da gerçekten tırnaklarınızı kırmanıza neden olur. 

Her marka asetonu kullanan ben kardeşim M.'nin tavsiyesi üzerine, normal asetonlardan biraz daha pahalı olan Watsons Asetonsuz Asetonu aldım. 



Diğer asetonlara göre daha kaliteli bir ambalajı olan ve paket içinde satılan bu aseton, özellikle bordo ojeleri çıkarmanızda size kolaylık tanıyacaktır. Tırnaklarında herhangi bir yıpranmaya ya da sonrasında oluşabilecek kırılma ve soyulmaya engel olacaktır. Asetonsuz aseton olma özelliği taşıyan bir çok asetona göre oldukça başarılı olan bu aseton, yağlı yapısı ile tırnaklarınzdan ojeyi çıkarken besleme özelliğine de sahiptir. İçerisinde E vitamini olduğu söylense de bu konuda kesin bir fikrim yok açıkçası ancak kokusu sizi diğer asetonlar gibi rahatsız etmeyecektir. Ürün fiyatı Watsons'ın diğer asetonundan pahalı, yaklaşık 7-8 liradır. Ben mavisini tercih ediyorum ama eğer siz gül kokusunu seviyorsanız, pembe olanını da tercih edebilirsiniz. Bu aseton maalesef her Watsons mağazasında bulunmamakta ya da en arkalarda zar zor görülmektedir. Acaba satış danışmanları kendine mi saklıyor? :) Bu yüzden bulur bulmaz stok yapıyorum, bu şişe bana yaklaşık 5-6 ay yetiyor, her gün oje değiştiren birisi olarak oldukça iyi sanırım.

Siz de koyu renk oje seviyorsanız, mutlaka denemelisiniz. 

Güzel ve bakımlı eller için...

Ü.

2 yorum:

  1. Sitenin tasarımı güzel olmuş eline sağlık :) http://betultanik.blogspot.com.tr/ son yazım hakkında fikrini almak isterim:)

    YanıtlaSil