24 Mart 2016 Perşembe

Saç Bakımı : Syoss Saç Dökülmesine Karşı Şampuan & Saç Kremi

Özellikle stresli dönemlerde saç dökülmesiyle baş başa kalan ben, hayatımdan stresi çıkaramadığım için, sık sık şampuanımı değiştiririm. İnce yapılı ve yağlanmaya meyilli saçlarım olduğu için, keratinli ya da yağlanmaya neden olan saç bakım ürünlerini kullanmaktan her zaman uzak dururum.

Son zamanlarda kullandığım şampuanlardan sıkıldığım bir gün Gratis'ten Syoss markasına ait iki yeni ürünü aldım. Açıkçası Syoss çok duyduğum ama kullanmaya cesaret edemediğim bir markaydı. Ancak denemekten zarar gelmez, değil mi?

Gelelim ürünlere:

Syoss Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, fiber dayanıklılık vaadiyle saç dökülmesine karşı yüzde 95 oranında azalma olacağını savunan bir ürün. Saç köklerini güçlendirip saçı kökten uca doğru koruyor. Yazılanlara pek inanmadığımı itiraf edebilirim ancak ürünü kullanmaya başladığımdan beri saç dökülmesi ciddi anlamda azaldı ve saçlarım gerçekten daha parlak göründü. Özellikle kuruttuktan sonra, saçımdaki kabarma ve  elektriklenme azaldı. Pek memnun kaldım. Ürün fiyatı ortalama olarak 8.95 lira olup 700 ml pembe bir kutuya sahip.


Syoss Saç Dökülmesine Karşı Saç Kremi, şampuanıyla aynı bileşenlere sahip ve kullandıktan sonra kesinlikle saçta yağlanmaya neden olup saçınızı ağırlaştırmamakta. Şampuan ve saç kremi aynı ürün ailesinden kullanma takıntım olduğu için bu ürünü alırken pek hevesli değildim ancak iyi ki diyorum. Ürün fiyatı şampuan ile aynı olup bu ürün de 700 ml beyaz bir ambalajdadır.

Eğer bu ürün hakkında deneyimlenmek istiyorsanız, satın almadan önce tester istemenizi öneririm. 

Ürün Henkel güvencesi altında olup sizi memnun edecektir.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Ü.

4 yorum:

  1. Peki numune ürün nasıl alabiliriz ki. Yani istediğimizde verirlermi sizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben gratiste şansımı denerim genelde size de öneririm.

      Sil
  2. keratinin ince telli saçlara daha iyi gelmesi gerekiyor iken siz neden keratinlisinden uzak durdunuz?

    YanıtlaSil
  3. Evet, aslında öyle olması gerekiyor ama ne yazık ki ben de asitlenme sorunu var yağlanma çok oluyor.

    YanıtlaSil