4 Mart 2016 Cuma

Kapatıcılar : Dirty Works Bye Bye Dark Circles

Yoğun çalışan biri olarak, belli bir süre sonra göz altlarınız yorgunluğunuzu ele vermek ister. Bunu engellemek için ne yapacağınızı şaşıracağınız anlar olabilir. Özellikle uykusuz kalıyor ya da yorulduğunuz an yüzünüzde hastalık ifadesi yer alıyorsa, size bu sıkıntıdan kurtulabilecek bir ürün önerebilirim.

Dirty Works Bye Bye Dark Circles, göz altlarınızda oluşan morlukları ve yorgunluk ifadesini alan, yerine daha şeffaf ve canlı bir görüntü bırakan bir ürün. Ufacık bir ürün olmasına karşın, yoğun yapısı ile bir kaç ufak hareketle göz altlarınızdaki morlukları, çizgileri kolaylıkla alt edebilirsiniz.


Ürünü açtığımızda 2 farklı renkten oluştuğunu fark edeceksiniz. Sol taraftaki somon rengine yakın kısım, göz altlarınızdaki yoğun morlukları gizlerken, sağ taraftaki ten rengine yakın kısım ise daha çok göz altlarınızı aydınlatmak ve günlük kullanımda makyajınızı tamamlamak için kullanabileceğiniz bölümdür.


Yapısına gelirsek, çok yumuşak olmamakla birlikte, ne yazık ki sadece parmak ucuyla kullanıma uygundur. Bu nedenle herhangi bir süngerden destek almanız mümkün olmayacaktır.

Bu ürün, Türkiye'de sadece Gratis mağazalarında yaklaşık 25 liraya satılmaktadır. İndirimli dönemlerde 14 liraya kadar almanız mümkündür.

Mor olmayan göz altları, huzurlu ve yoğun olmayan günler dilerim.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Ü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder