25 Mart 2016 Cuma

Parfüm, Deodorant & Roll-on : Yves Rocher Muguet En Fleurs / Müge Ferahlığı

Kokulara karşı aşırı hassasiyeti olan birisi olarak seçtiğim parfüm ve deodorantlarda oldukça seçici olmak zorundayım. Baharatlı, şekerli, aşırı çiçekli ya da odunsu kokular sağolsun, migrenimi birkaç salise içinde tetiklediği için, gerçekten parfüm seçmek benim için hayat memat meselesi. Belki de bu yüzden, yıllardır aynı parfümü kullanıyorum.

Yves Rocher Muguet En Fleurs / Müge Ferahlığı


Müge çiçeğinin naif ve çiçeksi kokusu size her an baharı yaşıyor hissi vermekte ve gerçekten uzun süre kalıcılığı ile gün boyu sizi rahatlatmakta. Tabiri caizse 'fresh' bir koku olduğu için, kendinizi daha temiz hissetmenizi sağlıyor. 

Çiçeksi kokusu çok doğal olduğu için yaz kış tercih edebilirsiniz. Yazın açıkçası parfümler daha ağır ve ne yazık ki ter ile karışınca daha da ağır geliyor ancak bu parfüm gerçekten sizi rahatsız etmiyor.

Ürün 50 ml şişelerde satılmakta ancak yurt dışında 20 mllik çanta boylarını da bulmanız mümkün.


 Yves Rocher, doğal ürünleri sizlerle buluşturan bir marka olduğu için, içinde herhangi bir boya maddesi ya da paraben barındırmaz, antialerjiktir.

Bu seriye ait farklı kokularda mevcuttur, kızkardeşim M. çay ağacı esansını kullanıyor, o parfüm de gerçekten çok doğal.

Satın almadan önce mutlaka en yakın bir Yves Rocher mağazasına uğramanızı tavsiye ederim.

Ürün fiyatı 79 lira olup özel indirimlerle daha ucuza almanız, Yves Rocher kartı ile doğum gününde size gelen hediyelerle yedeklemeniz mümkündür.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Ü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder