19 Mart 2016 Cumartesi

Ürün Kıyaslama Köşesi : Sebamed & La Roche Posay Güneş Kremleri

Merhabalar,

Bu sene içinde akne tedavisi gördüğüm için yüz koruma kremleri kullanmak zorunda kaldım. Piyasada çok fazla ürün arasından, ürün bulmak o kadar zor ki. Bir çok araştırma sonrasında Sebamed ve La Roche Posay markalarını denemeye karar verdim.

Her iki güneş koruma ürünü de 50 Faktörlü. Her ikisi de yağsız olma özelliğine sahip. Gelelim daha da detaylı tanıtmaya.



1- Sebamed Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi 50+

50 faktörlü olan Sebamed beyaz renkte olup yağsız bir özelliğe sahiptir. Emilimi oldukça kolaydır ve kullandıktan sonra ciltte beyaz bir renk bırakmamaktadır.

Sebamed'i makyaj altına baz nemlendirici gibi de uygulamaya uygundur. Fondöten ya da pudra kullanımından sonra, kusmaya neden olmuyor.

Ürün fiyatı ortalama olarak 45 liradır ve 75 mldir.


2- La Roche Posay Anthelios XL Spf50 Tinted Fluid Ultra Light Güneş Kremi

La Roche, herkes tarafından tercih edilen, renkli bir yapıya sahiptir. Yağsız denmesine karşın, yağlı bir yapıya sahip ve emilimi iyi değil. Genelde baz olarak kullanıma uygun ancak uygulandıktan sonra iyice yüze yedirilmesi gerekiyor. Buna rağmen, tinted özelliğine sahip olduğu için performansı gayet güzel.

Ürün fiyatı ortalama olarak 55 liradır ve 50 mldir.

Gelelim arasındaki kıyaslamaya; Her ne kadar La Roche Sebamed'e göre daha kolay emilse de kesinlikle performans olarak La Roche daha güzel. 

Eğer sizin de cildiniz hassas, yağlı ise bu ürünleri tercih edebilirsiniz.

Antialerjik olması da cabası.

Eğer satın almak isterseniz La Roche Posay için burayı, Sebamed için burayı tıklayınız.

Mutlu günlerde kullanınız.

M.

1 yorum:

  1. Peki leke yapma özelliği var mı cildde. Dilara

    YanıtlaSil