7 Mart 2016 Pazartesi

Allıklar : Essence Silky Touch Blush - Natural Beauty

Sabah yaptığı makyaj sadece birkaç saat süren, sonrasında önce allığı olmak üzere, yüzündeki renkler uçup giden birisi olarak, gün içerisinde birkaç kez makyajımı, özellikle allığımı tazelemek zorunda kalıyorum. İşte size beni iş yerinde mutlu eden allığımı tanıtmak istiyorum.

Essence Silky Touch Blush - Natural Beauty


Kendisi ufacık tefecik içi dolu fıçıcık gibi olsa da, maşallah çok bereketli çıkan bir ürün. Kahve tonlarını tercih ettiğim için, doğal güzellik ismiyle piyasa sürülen bu ürün, matımsı yapısına karşın, içinde barındırdığı minik simleriyle yüzünüze güzel bir yansıma ve doğal bir yapı vermekte.İsminden de belli olduğu gibi, ipeksi yapısı sayesinde,  ufak dokunuşlar ile sizi mutlu edebilir. 


Cildi yağlıya yakın biri olarak, bu allık bir çok allık gibi yüzümde aşırı parlama ya da yağlı bir görüntü bırakmadı ancak  yumuşak  dokusu sayesinde, kolay sürülebilen bu ürün, dikkat edilmediği takdirde hoş durmayabilir.


Ürün ufak tefek olduğu için, taşınması ya da saklanması da çok kolay. Ancak, ürünü kullandıktan sonra temizlenmediği takdirde, makyaj çantanız allığınız ile dolup taşabilir :)


Eğer siz de benim gibi toprak renklerinden hoşlanıyor ya da uygun fiyata kaliteli bir allık almak istiyorsanız, en yakın Gratis mağazasına ya da online kozmetik satış sitesi olan Kozmela'ya uğrayın derim.

Ürün fiyatı 12 lira olup indirim döneminde daha da ucuza alınabilir.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Ü.

4 yorum:

  1. Essence farlarını severek kullanan birisi olarak bu ürüne de bakıcam :) Yazın çok güzel gidiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Gözde, öneririm. Cidden beğeneceksin.

      Sil
  2. İçerisinde sim var gibi acaba dağılan cinsten mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki bazı bazı ele bulaşıyor.

      Sil