8 Mart 2016 Salı

Saç Bakımı : Superdrug Style Expertise Fön İçin Düzleştirici Saç Bakım Kremi

Uzun saç kullanmayı seven biri olmama rağmen, iş hayatında sürekli saçını toplayan, toplamak istemese de toplamak zorunda kalan biriyim. Özellikle yaz aylarında, saçlarını açık bırakan kadınlara ayrı bir hayranlığım var, helal olsun.

Geçen hafta içinde saçımı kestirdim, kestirdim dediğime bakmayın, omuzlarımdan aşağı akıp giden saçlarım var, pek güzel. Güzel de bakması pek zor! Tam böyle saçımın şekil almadığı günlerden bir günde, kendimi Watsons'a acaba hangi jöle beni kendime getirir diye attım. Tam o sırada, saç bakım ürünlerinin arasında bana göz kırpan bir ürünle karşı karşıya geldim.

Superdrug Style Expertise Fön İçin Düzleştirici Saç Bakım Kremi 

Ürünümüz, Watsons'ın kendi ürünü olup, uygulaması ve performansı gayet de başarılı bir ürün. Kullanımı da oldukça basit bir ürün.  


Saçınızı yıkadıktan sonra nemli şekilde saça uygulayıp kurutuyor, benim gibi dalgalı saça sahipken kurutmanızla birlikte saçınızı düz hale getiriyorsunuz.

Saçınızdaki elektriklenme ya da yeni çıkan saçların absürt yerlerden çıkması imkansız hale geliyor.



İnce telli saç yapısına sahip olduğum için, saçımı kuruturken bile kırılmasına neden verebilirken, bu ürünü kullandığımda saçımı koruyan bir tabaka oluşuyor, bu sayede saçım kırılmadan ya da yıpranmadan şekil alırken, yağlanmadan da kolaylıkla şeklini koruyabiliyor.

Bu ürün aslına bakarsanız, Tony and Guy'da da mevcut ancak Watsons biz sevenlere de uygun fiyata böyle kaliteli bir ürün sağlamaktadır.

Ürün fiyatı ortalama 15 liradır ancak özel indirimli dönemlerde 6 liraya kadar alabilirsiniz.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Ü.

2 yorum:

  1. Saçın yağlanıyor mu peki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Adsız,
      Saçımın yağlanması bu ürünle alakalı değil

      Sil