11 Mart 2016 Cuma

Dikkat : Watsons'da Hafta Sonu İndirimi


Watsons Geleneksel Hafta Sonu İndirimi ile bazı ürünlerde '1 alana 1 bedava kampanyası' yaptı. Bu kampanyanın yanı sıra, bir çok üründe hala geçerli olan indirimleri de söz konusu. Ben de sizlerle neler aldığımı paylaşmak, belki benim gibi bu ürünlerden almak ya da yedeklemek isteyenlere tavsiye vermek istedim.


1-Watsons Islak Mendilleri: Şimdiye kadar bir çok markanın ıslak mendillerini denesem de yıllardır vazgeçemediğim belki de tek ıslak mendil, Watsons'a ait. Özellikle yasemin kokulu olanlara hastayım. 1 alana 1 bedava kampanyasına dahil olan bu ürün, aynı zamanda Watsons kart müşterilerine de indirimli. Fiyatı: 2.99 lira.

2-Watsons Fun Design Mendiller: Gerek çantada taşınması kolay olması ile gerekse yumuşak yapısı ile yıllardır çantamdan eksik etmediğim başka bir ürün. İçinde 10 paket mendilin bulunduğu bu ürün de 1 alana 1 bedava kampanyası dahilinde. Fiyatı ise 3.99 lira.

3- Rimmel 60 Second Oje Çeşitleri: Açık konuşmak gerekirse, Rimmel'in şimdiye kadar çıkardığı neredeyse her ürünü pek beğendim, ancak benim için ojelerinin yeri pek ayrıdır. Rimmel 313 Rita Rouge en sevdiğim bordo tonlarına ait olan ojelerden. İsminden de belli olduğu gibi 60 saniye içerisinde kuruyan bu oje, fırçası ile sürmesi kolay olan bir üründür. Hem indirim de olup hem de 1 alana 1 bedava olunca, kaçırmak istemedim açıkçası. Fiyatı 3.99 lira.

4-Watsons Pamuk: İçerisinde 100 adet makyaj temizleme pamuğu bulunan bu ürün, kullanımı kolay, kolay dağılmayan bir üründür. Pek memnunum, tavsiye ederim. Fiyatı 3.99 lira

5-Loreal Elseve Arginine Dökülme Karşıtı 2li Bakım İksiri: Bu ürün yeni çıkmış, açıkçası hakkında pek de bir bilgim yok ama satış danışmanı o kadar övdü ki benim de dökülen saçlarıma fayda sağlar umuduyla aldım. Ürünü kullandıktan sonra tekrardan yorum yapacağım, ama çok da güzel bir ürüne benziyor. Ürün fiyatı 14.90 lira.

Açıkçası ben bu indirimden pek memnun kaldım, diğer ürünlerde de gözüm kaldı ama ihtiyacım olmadığı için alamadım. Diğer ürünleri merak edenler buraya tık tık lütfen.

Umarım siz de benim gibi memnun kalırsınız.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Ü.

10 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Daha güzelleri size olsun.

      Sil
  2. cnm öncelikle hepsini güzel günlerde kullan :)watsons,un hafta sonu kampanyaları güzel oluyor. Loreal,in yeni çıkardığı ürünü bende çok merak ediyorum.özellikle rengi çok albenili görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açık konuşmak gerekirse, rengi beni de benden almıştı, ama üründen çok memnunum. Umarım kullandıkça memnuniyetim artar.

      Sil
  3. Canım beğendin mi ürünün etkilerini yazarmısn? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası şu an için pek memnun kaldım, grip oldum biraz toparlanıp hemen tanıtacağım. Ayrıca, blogumuza hoşgeldiniz!:)

      Sil
  4. http://www.watsons.com.tr/hafta-sonu-indirimi-18-20-mart.aspx?pageID=220&nID=466&ncID=53

    Yeniden başlamış belki ihtiyacınız vardır :D

    YanıtlaSil
  5. ojelerin fırçası nasıl acaba

    YanıtlaSil
  6. tam sürüşte etkili diyebilirim

    YanıtlaSil