26 Şubat 2016 Cuma

Ürün Kıyaslama Köşesi : Maskaralar

Belki de bütün bayanların en çok satın aldığı ve nadiren memnun kaldığı ürün olan maskaraları tanıtmak, tanıtırken de kıyas yapmak istiyorum. 



 1-Mascara Essence Wild Lashes: İtiraf etmek gerekirse, bu ürünü deneyerek ya da isteyerek almış değilim, geçenlerde Gratis'i bir ziyaretimde Essence standında "Renkli Çanta 19.90" paketinin içinden çıkan bir ürün. Ancak aldığım günden beri hafif makyaj yapmak istediğimde ya da okulda makyajımı tazelemek istediğimde kullandığım, pek memnun kalmasam da "ürünü mundar etmeyelim" mantığıyla sonuna yaklaştığım ürünlerden birisi.



Ürün, gördüğünüz üzere, 7ml tüp şeklinde.  Fırçası beş katmanlı yapısı ile bütün kirpikleri tamamen kavramasına karşın, akıcı yapısı ne yazık ki göz kapağına bulaşmaya neden olmakta. Ürün bittiğinde kesinlikle yenisini almam ancak anlamsızca tüp şeklinde olması beni mutlu etmişti.Ürün fiyatı, indirim dönemine göre 5 liraya kadar düşebiliyormuş, açıkçası pek şaşırmadım ama normal fiyatı, 14.90 lira.


2-Volume Vertige Yves Rocher: Yves RocherYves Rocher antialerjik yapısıyla içim rahat bir şekilde kullanabildiğim bir markadır. Doğum günümde yaptığı güzel kampanyalardan birinde aldığım ve her gün kullanmama rağmen bereketli olan bu ürün, özellikle belirtmek isterim ki maskara kullandıktan sonra gözlerde oluşan ağırlık ya da kaşıntı hissini tamamen sıfıra indiriyor.




Ürün, tamamen bitkisel olup hassas gözler için uygundur. Ürünün olumsuz yönü ise bitkisel yapısından dolayı uzun süre kalıcılığının olmaması ve suya karşı dayanıklı olmamasına karşın kolayca temizlenememesidir. Ürün fiyatı özel indirim dönemlerinde 20%'lik indirimlerle satın alınabilir ancak fiyatı 52.90 liradır. Ürünü online olarak satın alabilirsiniz ancak acizane fikrim alışveriş merkezlerindeki özel mağazalarından Yves Rocher kartı ile satın almanız ve sürpriz hediyeleri kazanmanız yönündedir.



3-Max Factor False Lash Effect: Bu ürünü aldığım gün ve duyduğum heyecanı düşününce bu kadar kötü bir ürün olabileceğini bilseydim diyorum. Ürün kullanılmaması gerektiğini düşündüğüm, Max Factor böyle bir ürünü nasıl olur da hala satar dediğim nadir ürünlerden. Ürün kaliteli görünümü, koyu rengine karşın, isimsiz bir çok ürüne göre daha dayanıksız. Ürünü kullandıktan yaklaşık 2 saat sonra ürün göz altlarına pul pul dökülmekte, bazen de göz içine kaçarak acı çekmenize neden olabilmekte. Ürünü ilk kullandığınızda hissedeceğiniz duygu, ürünün sanki uzun süre ağzının açık kalmasından dolayı kuruması. Ancak ürün sıfırken bile kurumuş hissi yaratıyor. Ürünü kullandıktan sonra kirpikler ya birbirine yapışıyor ya da topaklaşarak görüntü olarak birkaç günlük makyaj görüntüsü veriyor. Fiyatı bazı indirim sitelerinde 49.90 lira olsa da gerçek fiyatı 59.90 liradır.


4-Sephora Outrageous Volume Dramatic Volume Mascara: Bu ürünü acele bir şekilde Sephora'nın harika indirim günlerinde aldım. İyi ki de aldım. Bazı kullanıcılara göre ürünün aşırı akışkan yapısı sorun teşkil etmesine karşın, kullandığım günden beri güçlü tutuş yapısı olan fırçası akışkanlığı kontrol etmemi kolaylaştırdı. Ürün kesinlikle antialerjik yapıya sahip ve uzun süre kalıcılığı ile makyajı tamamlamakta bire bir. Ürün sadece Sephora mağazalarında satılmakta olup, indirim günlerinde 15 liraya kadar düşebilirken, satış fiyatı 59.90 liradır.


Sağlıkla ve sevgiyle kalın.

Ü.

2 yorum:

  1. Peki şu an hangi ürünü önerirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası bu aralar başka bir ürünü denemekteyim, size tanıtacağım.

      Sil