29 Şubat 2016 Pazartesi

Ojeler : Maybelline Color Show By Colorama - 357 Burgundy Kiss

Blogumuza isim ararken, çok düşündük. Can arkadaşım Ö. "mutlaka ruj ve oje olmalı, bulmalıyız" dedi, pek içimize sinmese de birrujbiroje'ye can verdik. Madem öyle, size en çok kullandığım ama son aldığım ürünlerde artık memnun kalmadığım bir ürünü tanıtmak istiyorum.

Ürünümüz, Maybelline Color Show By Colorama: 357 Burgundy Kiss



Bu ürünle  tanışmam bundan 2 sene önce oldu, siyaha en yakın en bordo ojeyi ararken, bir satış danışmanının bana önerdiği ve neredeyse birkaç şişesini bitirdiğim Burgundy Kiss, gerek yoğun bordo rengiyle gerekse kolay sürülmesine yardımcı olan fırçasıyla bir çok kadının favorisi olmuştur, eminim.



Ürün mat olmamasına karşın, içinde herhangi bir sim, ışıltı barındırmamakla birlikte, sürüldükten sonra tırnaklarda parlak bir görüntü vermektedir. Ürün kullanımı kolay, ürünü tırnaktan temizlemekten daha kolay.

Ancak, son bir kaç ürün ne yazık ki eski kalitesinden uzak, birkaç kullanımdan sonra topaklanmış ya da kurumuştur. Ürün diğer ojelerin aksine 7ml'lik şişelerde sunulmaktadır.

Ürün fiyatı ortalama 10,90 lira olmakla birlikte bazı kozmetik mağazalarında indirimle daha uygun fiyata alınabilmektedir.

Bordo tutkunu olan bayanlara şiddetle tavsiye ederim, ancak  ürünün kapağının açık olup olmamasına dikkat etmenizi rica ederim.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Ü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder