22 Şubat 2016 Pazartesi

Makyaj Bazları : Rimmel Stay Matte Primer

Gündelik hayatta yoğun makyaj yapmayı sevmeyen biriyim aslında. Ama cildimin parıl parlamasından ve sabah yaptığım hafif makyajın henüz öğlen bile olmadan kusmasından çok yoruldum. Fondöten ile pek haşır neşir olmama rağmen, kullandığım fondötenin ya da pudranın daha kalıcı olmasını sağlamak için ufak çaplı bir araştırma yaptığımda, karşıma bugüne kadar neredeydi dediğim bir ürün çıktı: Rimmel Stay Matte Primer



Kullandığım fondöten ya da pudranın altına, özellikle T-bölgesine az miktarda uyguladığım bazı sayesinde, gün boyu daha az parlayan bir cilde sahip oldum. Sürüldüğü ilk andan itibaren ciltteki renk değişimi, renk farklılıklarını yok etmesinin yanı sıra, cildi daha kusursuz göstermesi ile de dikkatimi çekti.Yaklaşık 8 saat boyunca no parlama!


Bu ürün, özellikle benim gibi cildi karmadan yağlıya dönen ciltler için önerilmekte, cildi kuru olanlarda daha kuruma yapabileceğini düşünmekteyim.

Ürün menşei İngiltere olup, fiyat açısından da biz sevenlerini mutlu ediyor doğrusu. Ürün fiyatı yaklaşık olarak 13,90 lira olup özel indirimler ile 6.5 liraya bile alınabilir. Ürün bildiğim üzere, sadece Watsons mağazalarında satılmaktadır.

 Alerjik açıdan da gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz ancak içinizin rahat etmesi adına ürünü almadan önce testerlarını bileğinizde denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Yine de içeriğine bakmak isteyenler burada bileşenlerini okuyabilir.




Sağlıkla ve sevgiyle kalın.

Ü.

3 yorum:

  1. Peki ürün kullanım sonrasında cilt tonunda bir denge sağlıyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sadece T bölgesine kullanıyorum ve açıkçası memnunum da.

      Sil
  2. Peki bu ürün yüzde beyaz iz bırakıyor mu.

    YanıtlaSil