21 Şubat 2016 Pazar

Dermokozmetik : Avene Eau Thermale Spray - Avene Termal Su

Hala nereden başlasam, acaba hangi ürünleri tanıtsam, acaba benim gibi ürünler hakkında ikilemde kalanlar var mı diye düşünüyorum. Açık konuşmak gerekirse, takipçim olmadan yazmak bana daha rahat hissettirmiyor da değil. Kendime ait, geleceğe dair notlar yazıyormuşum gibi hissediyorum. Bunu da burada, kendime itiraf ettikten sonra, başlayabilirim.

Size bahsedeceğim bu ürünle beni tanıştıran sevgili kardeşime sonsuz, biii milyon sonsuz teşekkür ederim. Ürün, ben gibi yüksek derecede alerji teşhisi konmuş kişilerin, yanından bucağından ayırmaması gereken bir ürün.




Bir çok sitede, blogda bu ürünle alakalı yorumlar, yazılar, açıklamalar bulmanız mümkündür, ancak ben bu ürünü  size çok kullanan birisi olarak daha açık açık anlatmak istedim.

Öncelikle ürünü internet üzerinden bir çok dermokozmetik mağazadan ya da dermokozmetik ürünler satan bir eczaneden almanız mümkündür, ancak sizden ricam eğer bu ürünü internet üzerinden almak istiyorsanız, lütfen sitenin güvenilir olup olmadığını araştırın. Ben eğer internet üzerinden ürün almak istiyorsam, herkesin de sıkça kullandığı Eczanemizde'n ya da indirimleriyle beni çok mutlu eden Turuncu Kasa'dan alıyorum.

Ürünün bir çok sitede bulunan açıklaması aynen şöyledir:

Ürün Hakkında

Avene Eau Thermale Spray - Avene Termal Suyu Spreyi

Avene Termal Suyu , cildinizi yatıştırır ve yumuşatır. Sabun içermediği için pH seviyesine zarar vermez ve pH'in dengede kalmasını sağlar.

Kullanım Alanları:

Karma ve yağlı, akneye ve sivilceye meyilli cilt tipleri için idealdir. Kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, kuruluk, akne, yağlanma, sivilce, cilt temizliği ve tazeliği için kullanılır.

Ferahlatan Yatıştırıcı Bakım:

Spordan sonra, seyahat esnasında, yaz mevsiminde ferahlamak için tercih edilir.

Kullanım Şekli:

Spreyi buğu halinde püskürtün. 2-3 dakika bekleyin ve cildinizi kurulayın. Şişeyi sallamayın.


Ürün kullanımı tıpkı yukarıdaki gibi basit ve zararsızdır. Bileşenlerinin özünde termal su olduğu için, siz de yaratacağı etki muhteşemdir. Bunların yanı sıra, herhangi bir yiyeceğe, toza, güneşe, tere,neme...yani herkes için sıradan olup da sizi rahatsız eden, teninizde kaşıntıya ya da tahrişe neden olan her şeye karşı kullanabileceğiniz bir ürün.

Düzenli olarak antihistaminik almak zorunda olmama rağmen, ne yazık ki stres ve bir çok nedenin ilaç etkisini azalttığı zamanlarda kaşınmaya başlıyorum. Maalesef. Alakasızca vücudumun herhangi bir yerinde kızarıklıklar başlıyor ve bu ürünü kullandıktan 2-3 dakika sonra herşey normale dönüyor. Thank Goodness!

Ailesi Mersin'de yaşayan biri olarak, yazın da beni serinleten ve rahatlatan yegane ürün olan Termal suyun fiyatı, siteden siteye eczaneden eczaneye değişmekle birlikte, ortalama olarak 7 ila 30 lira arasında değişmektedir. Ürünün ayrıca, 50mL,150mL ve 300mL olmak üzere 3 farklı boyu da bulunmaktadır.

Eğer siz de bu ürünü denemek istiyorsanız size tavsiyem küçük boyu ile başlayın, memnun kalınca bana dua ederseniz yetecektir.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Ü.

2 yorum:

  1. Merhaba daha önce bu markanın güneş kremini kullanmış ve çok memnun kalmıştım.En yakın zamanda bu ürünü de deneyeceğim.Ayrıntılı anlatımınız için çok teşekkürler :)
    Betül

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Betül,

      Ben de bu ürünün güneş kremleri hakkında güzel yorumlar aldım, sizinki de bunu gösterdi. O vakit tez zamanda ürünü deneyelim. Teşekkür ederim Betül hanımcım :D

      Sil