21 Şubat 2016 Pazar

Rujlar : Alix Avien Shine Plus Ruj Serisi - N10

Ruj delisi biri olarak, size en çok kullandığım, onca rujumun arasında aynı renkten birkaç tane bitirdiğim bu ürünü size anlatmak için sabırsızlanıyorum doğrusu.  Rujları çok sevmeme karşın, sevgilim rujlardan nefret ettiği için, ruj rengini seçerken daha özenli olmak zorundayım doğrusu.




Alix Avien Shine Plus Ruj Serisi ürünleri, yumuşak dokusu ve ıslak görünümü ile dudaklarınızı nemlendiriyor. Uzun süre kalıcı olması ve dudaklarınızı nemlendirmesi açıkçası ürünü tercih etme sebeplerimden birisi. Genel anlamda, ürün dudaklarınıza ışıltı veren bir renk katmasına karşın, bu ürün, mat ve ışıltısız yapısı ile tercih sebebim.

Shine Plus Ruj Serisi, Alix Avien Ruj Serileri arasında en uygun fiyatlı ürünler olmasına karşın, kullanım kolaylığı, uzun süre kalıcılığı ile en çok tercih edilen ürünler arasındadır.

Ürüne dair olumsuz olarak söyleyebileceklerim, belki de ürünün kalitesine rağmen ürüne kalitesiz hava katan dış ambalajı. Bunun yanı sıra, bu ürünü bulmak da o kadar kolay değil. Ne yazık ki Watsons, Gratis gibi kozmetik ürün mağazalarında ufacık bir standı ile köşelere atılmış olan bu ürün, bence daha iyi bir yerde olmayı hakediyor.

Ürünü çok kullanmamdan ötürü, ne zaman Mersin'e gitsem, Platin Mağazaları'ndan 3-5 tane alıp yedekliyorum. Gelelim ürünün fiyatına. Ürün indirimsiz hali ile 11 lira iken, indirimli dönemlerde 4.5 liraya kadar düşmektedir. 

Sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Ü.

4 yorum:

  1. Ürün bir süre sonra, dudağın üst tarafında çizgi halinde kalıyor mu? Waterproof özelliği var mı?

    Suzan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Suzan merhaba,

      Böyle bir şey ile karşılaşmadım ama ürün waterproof değil, zaten bu fiyata da dahasını bekleyemem açıkçası :)))

      Sil
  2. Bu tonlarda önerebileceğiniz başka markalar da var mı? Daha çok ruj tavsiyesi lütfen :)

    YanıtlaSil
  3. Tabiki elimden geldiğince :)

    YanıtlaSil