9 Mayıs 2016 Pazartesi

Cilt Bakımı : Avon Care Light Moisture with Cucumber & Green Tea / Salatalık ve Yeşil Çaylı Temizleme Jeli

Daha önce size Avon siparişimden bahsetmiştim, pek sık olmamakla birlikte ara sıra Avon kataloguna bakmakta fayda var diye düşünüyorum. Uzun süre aynı temizleme jelini kullanınca, cildim alıştığı için mi yoksa bir süre sonra aynı performansı göstermediğinden mi bilmem, elimden geldiğince yeni ürünleri ya da eskiden kullandığım ürünleri sıra sıra kullanmayı tercih ediyorum. Açıkçası bunu şampuan seçimimde de yapmıyor değilim.

Şimdi bahsedeceğim ürün, Avon Care Light Moisture with Cucumber & Green Tea



Fotoğrafta da gördüğünüz gibi, yoğun bir yapısı olan bu temizleme jeli, aynı zamanda tonik özelliği de taşımakta. Karma ciltten yağlı cilde kadar bir çok ürün kullanıcısının tercih etme sebebi de belki de hem temizleyici köpük özelliğini taşıması hem de tonik olarak ayrıca bir ürüne gerek duyulmaması. 

Dediğim gibi, her ne kadar 200 ml şişede olsa bile, yoğun yapısı sayesinde uzun süre kullanabileceğiniz bir ürün. Bir kaç damla ile cildinizi temizleyebilir, kirden ve makyajdan arındırabilirsiniz. 

Light Moisture, yani hafif yapısı sayesinde cildinizi kolaylıkla nemlendirir ve özellikle yağlı görüntüsünden uzak tutar. 

İçinde bulunan salatalık ve yeşil çay özleri sayesinde de gözenekleri sonuna kadar temizler. Kokusu da size fresh bir his verir. Açıkçası sıkılaştırma özelliği konusunda pek inandırıcı gelmese de ürün bu konuda da iddialı. Ürün antialerjiktir.

Ürün fiyatı oldukça uygun, indirime denk gelirseniz daha da güzel. Günlük kullanım için ve taşınabilmesi açısından tavsiye ederim.

Sevgiyle kalın.

Ü.


2 yorum:

  1. Avon'un ürünlerini indirim de yakalayınca denemeyi bende çok seviyorum :)) Bu ürünü denemedim katalogda bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka deneyin derim cidden memnun kaldım ben :D

      Sil